Artisticitat 3.0

Benvingudes totes les persones virtuals!

Aquest és el primer post del nou projecte de blog que faig. És un nou projecte creat de manera forçosa ja que l’anterior blog ha acabat de manera abrupta per causes externes a mi tot i que en queda una còpia estàtica durant un temps indeterminat al lloc habitual [Artisticitat1.0]

Si bé a primeries m’ha entristit un poc, més pel temps absolut del blog, actiu des de 2006, que pel temps dedicat a ell, seguidament he decidit fer de la necessitat virtut i crear-ne un de nou amb una mica més de cura. Tenint en compte que l’anterior filosofia de blog era abocar gairebé aleatòriament pensaments inconnexos i no dir-ho a ningú, la millora no pot ser difícil.

I per a començar,  tinc un matalàs de post antics que aniré seleccionant i reproduïnt per ací de manera que no es perden en el cibermón.

L’actualització del blog serà, en principi, setmanal, programant tots els post per a que es publiquen en una data aleatòria que ha ixit dilluns a les 15:16.

I per què, artisticitat 3.0? Doncs perquè ja existeixen dos versions anteriors. El blog abans esmentat i un fotolog [artisticitat dos i mig] del qual com a bon fotolog adolescent tinc un poc de vergonya aliena del meu propi jo de joventut.

Doncs això, benvinguts i ens veiem els dilluns!

Anuncis

~ per cramernadir a 19/11/2012.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: