Carn reescalfada.

– Reescalfa la carn.
– On es troba?
– Al frigorífic, tronc!.
Eixa carn et referies, no? Havia assumit que tenies alguna espècie de depravació sexual que et feia veure la meua carn com a quelcom reescalfable per al propi consum metafòric.
– No era el cas.
– I si ho fos? Acàs la teua vida no seria molt més divertida amb eixa parafília?
– No ho crec pas, calla, i passa-me-la.
– Si ja la tinc a la mà, i té una temperatura agradable. De nevera, però agradable… Tu imagina’t, gaudint de la carn reescalfada d’algun mosso, mentre no t’has de preocupar del menjar, car està al frigorífic, i t’agrada la temperatura de la carn de menjar quan ha passat temps refredant-se a l’electrodomèstic pertinent.
– Per què no deixes eixes fantasies per a després de l’àpat?
– I per què no tens tu una existència on el teu plànol de realitat i el de l’amargor no s’intersequen tant? Jo sóc capaç de menjar-me esta carn així. Ja fou cuita, ja se li va fer la transformació química corresponent per a fer-la infinitat de voltes més deliciosa, però clar, no estaria el suficient deliciosa esta matí si encara ningú l’ha païda, i per tant se li dóna una segona oportunitat juntament amb la pàtina irreal d’un escalfat de microones que la deixa bullint per fora i amb el cor completament gebrat.
Tu, en canvi, necessites la confirmació que la carn no sols està bona, sinó que ho aparenta, que trau el fumet, i t’imagines que fa poques hores la vedella encara corretejava pels prats d’algun impronunciable poblet basc, quan el més probable es que haja estat l’autor material de la carn que no has pogut assimilar en el dinar, un animaló patidor, sense cap tipus de camp, ni visual, acumulat en fileres quilomètriques en alguna fàbrica en un poblet impronunciable de l’Europa de l’est.
– Havies encertat la primera volta. Em mor per la teua pròpia carn reescalfada.

Anuncis

~ per cramernadir a 25/03/2013.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: