Sagrament elàstic

[INPUT: Vocabulari Castellà-Valencià Ferrer Pastor. edicions l’estel (1973). Primera entrada de les pàgines 500, 550, 600, etc]

ajustar, batejar, comanditari, determinista, escapolir-se, fulletonesc, intermissió, montuós, pirogal·lat, retrobament, tocadura
EXPANSIÓ
L’ajustament de la pila li fou encomanada de manera ineludible. No podia fugir, inventà satíriques excuses enllaçant la seua indisposició temporal, per una malaltia agafada terme enllà a causa de l’enllaç entre la seua prsona d’un element químic nociu, que l’havia ferit de mort.
EXPANSIÓ
Quedava molt baixeta, la familia s’exasperava, era necessari que el baptisteri fóra elevat per algun entès. L’acòlit havia fet un curs a la FP de mecànica durant un any, però se sentia més còmode entre els hàbits que entre els alicates. No obstant, degut a que en aquell context era el màxim entès en l’àrea de reubicació vertical de peces còncaves hidràuliques per a iniciar neonats, els aspavents i queixes rocambolesques arguïnt malalties imaginàries no feren l’efecte cercat.
REDUCCIÓ
La inferioritat de la semiesfera causava estralls. La formació del designat no era l’adequada, però no hi havia més remei, a pesar de l’oposició manifesta.
REDUCCIÓ
Increment, geometria, neguit, educació, elegit, cura, resistència.

Anuncis

~ per cramernadir a 20/10/2013.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: