La Garlissa, defensora a mort dels drets dels animals i enamoradissa (d’altres éssers humans), s’enfronta a un nou dia d’universitat. Es topa amb el Frinck, llicenciat en obres públiques, ben plantat, amb el serrell igualat que li dóna el toc exòtic que tot noi anodí bru cerca. Joc de mirades per part dels dos individus i un mig somriure, més pronunciat per part de la Garlissa, i més un pensament per part del noi, d’aquells esbossos bucals que després d’haver-los efectuat u s’ha de preguntar si han traspuat l’epidermis.

Frinck s’adona que aquella dona podria ser l’amant perfecta per a les seus nits humides, i comprèn que la noia que se li acosta des de més de cent metres també podria ser-ho: s’anomena Dojina i duu les ulleres amb montura fosca més grans que havia vist a la seua vida, albirables perfectament des de la distància.

Dojina és de les que fa tard a classe i de les que se li embafen els vidres quan bull els macarrons a la cassola. També és euroescèptica i té uns grans i hipnotitzadors malucs, qualitat aquesta última que li repercuteix favorablement a l’hora de trobar sexe casual. Ara passa per un període sabàtic i només deixa que alguns derivats del petroli li facen assolir el zènit. El seu professor de ciències polítiques és en bona part culpable del seu ascetisme.

Don Francisco sol amanir les seues classes amb la dita que “tot és política”, però a aquest amant de les frases crossa, l’antropologia, els fòssils, i els acudits d'”El roto” fou pillat per la Dojina agafada de la mà de la Garlissa.

Es veu que les ratllades al seu Lexus aparcat a la plaça 275 del reservat de professors associats també són política.

 

Anuncis

~ per cramernadir a 29/01/2014.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: